Home Vesti Dodela uverenja 2015

Dodela uverenja 2015

Uverenja2015-1 Dana 25. decembra 2015. godine, u 12.00 časova, u centralnom holu Centra za simulacije i učenje na daljinu Vojne akademije uručena su uverenja pripadnicima Ministarstva odbrane koji su završili kurseve za korišćenje platforme učenja na daljinu. Kurs srednjeg nivoa je u 2015. godini završilo 13 pripadnika a napredni nivo kursa je završio 1 nastavnik iz Vojne akademije.

Događaju su prisustvovala 2 polaznika iz Vojnoobaveštajne agencije, 5 polaznika iz Odeljenja za razvoj psihološke delatnosti Sektora za ljudske resurse Ministarstva odbrane, 6 polaznika iz Vojne akademije i nastavnici iz Centra za simulacije i učenje na daljinu na čelu sa pukovnikom dr Goranom Šimićem.

Načelnik Centra je pozdravio sve prisutne, izneo kratku analizu obuke u korišćenju platforme učenja na daljinu u 2015. godini i izrazio zadovoljstvo što su polaznici kurseva vrlo savesno i temeljno pristupili ovom usavršavanju.

Polaznici su istakli da su se prijatno osećali za vreme usavršavanja, da je obuka vrlo interesantna i da imaju spremne ideje da nova znanja primene u svakodnevnom radu izradom kurseva iz svoje oblasti.

Uverenja2015-2 Uverenja2015-3