Home Вести Додела уверења 2015

Додела уверења 2015

Uverenja2015-1 Дана 25. децембра 2015. године, у 12.00 часова, у централном холу Центра за симулације и учење на даљину Војне академије уручена су уверења припадницима Министарства одбране који су завршили курсеве за коришћење платформе учења на даљину. Курс средњег нивоа је у 2015. години завршило 13 припадника а напредни ниво курса је завршио 1 наставник из Војне академије.

Догађају су присуствовала 2 полазника из Војнообавештајне агенције, 5 полазника из Одељења за развој психолошке делатности Сектора за људске ресурсе Министарства одбране, 6 полазника из Војне академије и наставници из Центра за симулације и учење на даљину на челу са пуковником др Гораном Шимићем.

Начелник Центра је поздравио све присутне, изнео кратку анализу обуке у коришћењу платформе учења на даљину у 2015. години и изразио задовољство што су полазници курсева врло савесно и темељно приступили овом усавршавању.

Полазници су истакли да су се пријатно осећали за време усавршавања, да је обука врло интересантна и да имају спремне идеје да нова знања примене у свакодневном раду израдом курсева из своје области.

Uverenja2015-2 Uverenja2015-3