Home Вести Промоција учења на даљину у Краљеву

Промоција учења на даљину у Краљеву

Promocija_KV-1 У месецу јуну, Центар за симулације и учење на даљину започео је кампању промоције учења на даљину у Министарству одбране Републике Србије и Војсци Србије. У оквиру кампање планирана је посета 7 гарнизона и гарнизонских места. Прва промоција одржана је у Краљеву 5. јуна 2013. године. Промоцију су реализовале припаднице Центра за симулације и учење на даљину госпође Радојка Милићевић и Снежана Вићентић.

Циљ промоције је био да се професионалном саставу прикажу основне карактеристике, начин коришћења и могућности платформе за учење на даљину. Посебна пажња је посвећена разлозима који мотивишу извођаче наставе и обуке да примењују платформу за учење на даљину поред традиционалног начина учења.

Промоцији су присуствовала 22 лица. Сви учесници су добили промотивни материјал и отворени су им налози за приступ платформи. Присутни су исказали велико интересовање за овај вид учења активно учествујући у дискусији током званичног дела промоције као и за време дружења уз пригодно послужење.

Promocija_KV-2