Home Вести Потписан протокол о донацији

Потписан протокол о донацији

DSC_0027 Начелник Војне академије генерал-мајор Младен Вуруна и војни аташе Амбасаде Краљевине Норвешке Есбен Ос потписали су дана 31.05.2012. године протокол о донацији између два министарства чиме је озваничен почетак пројекта „Развој курсева за учење на даљину и мобилног учења у оквиру српског војног образовања“. Циљ пројекта који ће се реализовати до краја 2013. године је проширивање међусобне сарадње два министарства у области развоја електронских курсева за учење на даљину и увођење концепта мобилног учења на даљину за припаднике Министарства одбране Републике Србије.

Овај пројекат представља наставак успешне сарадње два министарства у области учења на даљину који је у претходне две године крунисан пуштањем у рад платформе за учење на даљину. С обзиром на успешну реализацију претходног пројекта, обе стране су исказале спремност за наставак сарадње.

Потписивању протокола су присуствовали представник Џеферсон института господин Арон Преснал и представници Центра за симулације и учење на даљину који је носилац реализације овог пројекта.

DSC_0036